ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Коалиция "Съединени за Пловдив" представи кандидатите си за кметове на районите "Централен"-Георги Титюков и "Източен" -Павел Милушев.

IMAGE 15571648 40 0

Отличникът сред сегашната администрация Титюков е с 20 годишен опит и е работил в Централен и голяма Община. 8 години Павел Милушев е зам.-кмет в район Южен.

"От 1993 г. се занимавам с политика, предстоят много интересни избори. За първи път местни партии се обединяват срещу големите, т. нар. мастодонти, които управляват държавата.", каза кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който представи двамата.

""Източен" не е само "Столипиново". Има 4 специфични квартала, всеки със своите проблеми. Познавам района до болка - има тротоари и улици, които не са ремонтирани от моето детство. Липсват ясли. Проблемите на "Столипиново" са ниска хигиена и неграмотно население.", каза Милушев, който е роден и израснал в район "Източен".

"В годишния конкурс "Кмет на годината" той получи най-голямото признание за работата си. Това е състезание за кметове и за пръв път се награждава заместник-кмет и то в социалната политика. Какво по-голямо признание от това? Той беше в моя екип и мога да кажа само хубави неща - отличен администратор. " - отбеляза Славчо Атанасов при предаването на Георги Титюков.

Познавам района, бил съм в администрацията и начело на Централен. Знам проблемите и спецификите му, каза Титюков.

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 78  гости и няма потребители и в сайта

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com