ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Волен Сидеров: ПОЗОР! Доходите ни 10 пъти по-ниски от Западна Европа. Минималната заплата в България и ЕС да стане 500 евро

Реч на Волен Сидеров на митинг пред Еврокомисията, 22 май 2014 г.

Здравейте симпатизанти, съмишленици, съратници!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Благодаря ви, че сте тук в тези напрегнати дни, когато водим кампания, за да кажем пред сградата на Европарламента в България това, което имаме да казваме на Брюксел, а то е следното: „В България доходите са най-ниските в Европа – 10 пъти по-ниски, отколкото в Западна Европа – това е позор, това е унижение, това е двоен стандарт. В Евросъюза, в Брюксел, аз ще кажа в лицето на самодоволните евробюрократи – доходите в България и целия Евросъюз трябва да започват от 500 евро минимална заплата и 250 евро пенсия. Ако не вярвате, че това е така, тогава нека г-н Барозу, с неговите 20 000 евро на месец, да дойде и да види как живеят хората тук. Лично ще го хвана за ръка, да му покажа.

Второто, което ще кажа на бюрократите в Брюксел е, че за България се отпускат 5 пъти по-малко фондове, отколкото за Чехия, Унгария, Литва, Естония, Гърция и т.н. Това е дискриминация, това е двоен стандарт и ние сме против него. Никой досега не обели дума за това и не каза: еврофондовете, които се отпускат в момента са мизерно унижение за нас. Ние даваме толкова членски внос, колкото получаваме. Това е позор и това трябва да се поправи, някой трябва да го каже. Вие си отговорете на въпроса кой може да го каже, кой? АТАКА, аз разбира се, няма друг кой.

Няма да го каже ниско наведеният пред Брюксел Станишев, няма да го кажат ниско наведеният пред Брюксел Томислав Дончев или Борисов, няма да го каже наведеният пред Брюксел Лютви Местан, няма да го каже и новото генно произведение на политиката Бареков, който не знае на кой свят се намира. Няма да го каже Валери Симеонов, който целува ръка на американския, турския посланик, няма да го кажат АБВ и т.н. Никой от тях няма да го каже, защото те всички са съгласни, че Евросъюзът бил добър, такъв, какъвто е. Единствено АТАКА е против този Евросъюз.

Третата точка, по която категорично съм заявил амбиция да поставя пред Брюксел, е преразглеждане на договора с България за затварянето на ІІІ и ІV и удължаване живота на V и VІ блок на АЕЦ „Козлодуй“. Това беше престъпление срещу България, извършено от кабинета на Сакскобургготски и продължено от кабинетите Станишев, Борисов и днешния. Това трябва да се поправи!

Следващата тема, която трябва да поставим ясно в Брюксел са субсидиите за българските селскостопански производители. В момента те са 4 пъти по-ниски отколкото на френския фермер, това е двоен стандарт, това е дискриминация. Искаме същите субсидии, каквито искат и получават французите, белгийците, гърците и германците. Ние не сме по-нисши от тях и тази несправедливост трябва да се поправи, някой трябва да им я каже.

Другата тема, която ще поставя в Брюксел, за да се чуе много ясно, знаете, че го мога, е темата за санкциите срещу Русия и да се спрат пришълците,  които наводняват Европа. Тези, които сега идват в България, извършват престъпления и са нелегални емигранти, трябва да бъдат спрени. Това е наша тема, това е тема, която АТАКА постави и ще я защитава.

Санкции срещу Русия – не, по никакъв начин и под никаква форма. Това ще бъде тема номер 1 на Европарламента от първия му ден, запомнете ми думата, и там ще бъде важно да си преброим редиците и да видим кой ще бъде за истински европейски държави, които да бъдат суверенни, и кой ще работи по воля на САЩ. Това ще бъде темата на темите в Евросъюза. И там всички партии като АТАКА ще застанат единно да кажат – стига с подчинението на САЩ, стига с американската политика, която иска да скара Европа и Русия и да направи Европа по-слаба. АТАКА казва ясно – НЕ НА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ, НЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ, НЕ НА ЗАБРАНИТЕЛНИ СПИСЪЦИ, НЕ НА ВРАЖДА И ВЛОШАВАНЕ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ! Всичко това, трябва да бъде новата политика на Нова Европа.

Не ценностите, които Европа сега се опитва да ни наложи. Тези ценности – не, ценностите на гей-браковете – НЕ. Ние не искаме трети пол, ние не искаме гей-бракове, ние не искаме Кончита Вурст да бъде еврообразец. Искаме нормални отношения между мъж и жена, искаме мъж да се жени за жена, жена за мъж, а не мъж с мъж, което искат да ни наложат сега от Евросъюза. Тези ценности, уважаеми братя и сестри, не са нашите ценности, това са лъжливи ценности и ние ще го заявим ясно, защото досегашните евродепутати в ЕП подкрепяха с декларации гей-браковете. На всичко това ние казваме едно голямо „НЕ”. Ние казваме, че сме ПРОТИВ гей-браковете. Ние казваме, че сме ПРОТИВ Еврокомисията и Евросъюза да се намесва в работите на Господ Бог всевършител на всичко видимо и невидимо на този свят. Това не може да бъде човешка дейност, тя е противобожествена, тя е богоборческа и някой трябва да им го каже. Това е богословът Волен Сидеров, той ще им го каже така, както го е писал години наред.

Скъпи съратници, братя и сестри българи, предстои ни много важна битка, на някои може да им се струва, че тези избори, това гласуване не е важно, но не е така. То е много важно, защото за Европа предстои нов период, Европа трябва да се определи каква да бъде – дали марионетка на държавата, която иска да играе роля на световен полицай – Съединените американски щати, на държавата-злодей, която иска да запали трета световна война, държавата, която поддържа фашистката хунта в Киев, която дава пари на убийците, и в момента там се извършват убийства на цивилни граждани от редовните войски, защото американският вицепрезидент Байдън каза „давайте, убивайте, избивайте, ние сме зад вас”.

В Европа ще зазвучи нов глас и този глас е гласът на партии като АТАКА, това е Националния фронт на Франция, това е Партия на свободата на Австрия, това е „Влаамс беланг” на Белгия, това е „Лега норд” – северната лига на Италия. Това са партии, които казват ясно, че признават референдума в Крим, както АТАКА. Това са партии, които казват ясно, че не признават криминалното фашистко правителство в Киев, и че не определят Русия като агресор, а като приятел, с който трябва да си сътрудничим. Европейските държави плюс ресурсите на мощна Русия биха били сила номер 1 в Света, и тогава САЩ отива в периферията. Затова във Вашингтон днес истеризират, затова във Вашингтон са готови на всякакви, включително военни операции в Украйна, насочени срещу Русия, за да провокират тази велика сила Русия да нападне, да се включи в провокацията и да бъде обявена за агресор. Това няма да се случи, защото начело на Русия има голям държавник, който няма да допусне това. Днес Русия не е Русия на пияницата Елцин, а е държава, която има своя статут – икономически и военен, ресурсен, и тя няма да позволи да бъде въвлечена в провокации.

Бъдещето на България, братя и сестри, е свързано с Евразийския съюз, който да каже ясно, че европейските държави трябва да бъдат обединени, но не в пирамидата Евросъюз, а в Съюз на отечествата. Съюз в който всяка държава има своя глас, Съюз в който всяка държава е на уважение и участва с равен брой евродепутати в парламента, не както сега – България със 17 депутати, а Германия със 100. Защо? Защото Германия била с по-голямо население. Ами че, ако не беше турското робство, България щеше да бъде сега с 60-милионно население. Отчитаме ли го това? Не! На Запад не го отчитат, защото днешните ръководители на западните държави са внуците на тези, които разкъсаха България с Берлинския договор и я разрязаха на 5 части. Живо месо късаха от нашата родина и затова целия ХХ-и век ние водихме войни за нашето обединение. Ние не водихме колониални войни, ние не водихме империалистически войни като Англия, която иска да завладее, да налапа целия свят. Ние водихме нашите освободителни войни и срещу нас бяха Великите сили на тези, които сега управляват Евросъюза, масоните, талмудистите, тези, които искат да ни подчиняват, да ни колонизират да работим за тях и да ги храним. Защото днес ние бедните българи храним богатата Западна Европа. Как така, ще ме попита някой политически или медиен папагал. Ще ви кажа как – за 2011 г. бедните българи са изсипали в касите на хипермаркетите, на мобилните оператори, на бензиностанциите, на ЕРП-тата 28 млрд. лева, братя и сестри. 28 милиарда лева! Целият републикански бюджет за тази година е 18 милиарда. 28 милиарда ние сме дали в касите на големи западни компании, на държави, които са десетки пъти по-богати от нас, и те са ги изнесли и са ги сложили в своите джобове. За българина остават трохи, за българина остава мизерията, унижението, и невъзможността да си купува лекарства, когато е болен.

Защото ние от 3 години насам правим нашата кампания постоянна, не изборна, постоянна, която се казва „Православна солидарност“ – всеки ден, всяка седмица, аз или някой от моите колеги от парламентарната група отива при нуждаещ се българин и му помага. И знаете ли какво виждаме в очите на тези хора? Безнадеждност, отчаяние и безизходица, защото тези хора казват, ние не вярвахме, че някой може да ни протегне ръка -  няма държава, няма община, няма институции, няма министерства – всички ни отказват, това не е държавата-член на Евросъюза.

Защо нито веднъж Барозу не се заинтересува как живее този хронично болен човек, при който бях вчера в Пазарджик, с 280 лв. инвалидна пенсия и със загубено зрение, и с необходимост да бъде присъден бъбрек. Защо не се заинтересува този самодоволен господин, който иначе ни учи как да си направим съдебната реформа. Ти Барозу, направи първо реформата в сърцето си, и тогава ми говори за реформа, защото ти си безсърдечен човек. През всичките тези 7 години, откакто сме член на Евросъюза, нито един еврокомисар не дойде тук да пита – как живее българинът с тази пенсия? Как преживява, как умира в мъки, и как се гърчи в агония. Защо тези еврокомисари не се заинтересуваха от нашата съдба? Защото не им пука, братя и сестри българи, защото на тях не им пука за нас. Но ние трябва да им го кажем.

АТАКА съществува от  9 години, но аз съм изграждал години преди това идеология, която се нарича български патриотизъм, българизъм, този патриотизъм иска да каже на западните държави, че България е стара, културна, цивилизационна държава, която е дала не само писменост, култура, светлина на повече от половината Европа. Че това е държава, която е създавала тук просветители тогава, когато на Запад от нас са живеели много по-първобитно. Че Охридската школа е създала над 3000 преподаватели – това е първият университет в Европа, начело със Свети Климент Охридски, и ние сме тези, които трябва да ни сочат за пример, а не да бъдем обект на двойни стандарти, унижения и пренебрежение.

Евросъюзът е зловещо, гигантско и вредно за европейските народи образувание, ние трябва да им го кажем, няма кой друг. Вие знаете, кои са другите, така наречени политически лидери, ще ги изброя един по един. Сергей Станишев, ами той е готов да даде мило и драго, за да остане шеф на ПЕС и да получи някакъв пост там. Бойко Борисов, ами той се страхува от присъда, защото знае колко е крал, и защото знае, че може да бъде вкаран в затвора и си търси там покровители, се снима с Меркел и единствената му грижа е как да си опази откраднатото. Лютви Местан? Той се грижи само за това ДПС отново и отново да влиза във властта, да лапа и да преяжда с власт. АБВ – Георги Първанов – два мандата беше президент и какво направи за България? Спря ли затварянето на блоковете на АЕЦ? Не! Беше ли лобист за интересите на България като президент – не, никога. Ходеше на лов и сега се сети да прави партия, за да обяснява, че той, чрез неговия плазмодий Ивайло Калфин щял да защитава българските интереси. Не вярваме на това, и не може да бъде това истина.

Следващите по ред, които раздуват като балон, който ще се спука, партията на новия Жорж Ганчев – Бареков, който сега ни обяснява кой на кого се е предал. Когато се борих с ДПС, ти свиреше на дудук в чалгаджийницата. Засрами се, прибери се, порасни, създай в себе си, прочети малко повече книги, създай си виждане и чак тогава излизай на сцената да претендираш за политическа кариера, защото си жалък и смешен като Жорж Ганчев, само мустака ти липсва. И ще завършиш като него, като фарс, като комедия, като гротеска, защото там няма кауза, там няма идеи, няма идеология, има само милиони. Обаче  аз ще запитам прокуратурата, която в някои случаи е много бърза и много светкавична, как ще реагира сега на сигнала, който й подавам?

Искам да знам – откъде са милионите на Бареков? Откъде са неговите милиони с които той заля всички медии и прави най-скъпата кампания в България досега, кампания, която пълни залите с платени хора, докарва ли ги с автобуси и срещу 50 лева на участие, те сядат, за да напълнят седалките, за да може той после в платените си репортажи да покаже, че залите са пълни. Те не идват заради него, те идват, заради парите, защото живеят в мизерия. По този начин и той се заявява като алтернатива – с корупция, защото това е корупция. Кой му дава пари да извършва тази гигантска корупция? Откъде са парите, г-н Главен прокурор, искам да знам откъде са парите на Николай Бареков, вие сте длъжен да отговорите на този въпрос, ако наистина сте главен прокурор на място. Отговорете на този въпрос, защото обществеността чака отговора на този въпрос. И аз ще го задавам все по-често, ако трябва всеки ден и през медиите, ако трябва по улиците ще говоря, ако трябва пред сградата на палата ще го задавам всеки ден.

Следващите по ред НФСБ, скатаджийската партия. Партията на телевизията, която е най-мащабният разпространител на гей-порно в България. Тя се явява сега на избори за евродепутати. Техният представител в Европарламента Слави Бинев подписа декларация за подкрепа на гей-браковете. Техният представител Слави Бинев членува в алианса на Фарадж. НейджълФарадж, англичанинът, за чиято партия излезе информация преди малко, че кандидат за кмет на Фаридж опитал да изнасили бездомен българин в Лондон? Това е партията в която членуват скатаджиите! Те се наричат патриоти националисти и ми обясняват, че били по-добрите националисти. Те са гей-патриоти, ако има такива, нека да гласуват за тях.

Следващите по ред кои са, поприпомнете ми, че не мога да се сетя, партийки и партии, които са измислени и съчинени само и само да късат гласове. Реформаторският блок – Кунева? Чакайте малко, братя и сестри българи, къде отиваме? Вие забравихте ли, че Кунева затвори Трети и Четвърти блок, тя предизвика щети за над 10 млрд. долара, тази жена трябва да бъде в Софийския централен затвор, а не в Европарламента. Реформаторският блок означава отпадъците от тук. Спомням си сградата отсреща от 90-те години, тогава имаше ентусиазъм, но сега там има само измекяри, които са готови на всичко само и само, някой да ги спомене, че съществуват.

В този Реформаторски блок е Корман Исмаилов, кандидат от партията на Ердоган, който разпространи 1 милион снимки в България миналата година, на които се е снимал с Ердоган – Корман Исмаилов пред турското знаме. Партията на Ердоган тук присъства чрез Реформаторския блок и техният водач е, се казва Кунева. Това е партията на Ердоган – Реджеб Тайп Ердоган, който иска да колонизира България и не го крие, казва го открито и казва – ние сме владели тази страна и този полуостров и пак ще го владеем икономически. Тази партия на Ердоган е в Реформаторския блок. Хайде, българи, идете и гласувайте за Реджеб Ердоган да ви пороби, давайте и сложете главата на дръвника, ако искате. Пускайте бюлетината на Реформаторския блок.

Кой още е в състезанието? Припомнете ми, защото вече не мога да си спомня. Борисов, ГЕРБ, разбира се, стигаме до най-голямата политическа сила. За какво се бори тя? Ами тя се бори Турция да бъде в Евросъюза, защото това е концепцията на ЕНП, тя се бори да спре „Южен поток“, защото ЕНП гласува за това, а „Южен поток“ е важен и изгоден за България. ГЕРБ се бори да продължат турските новини и БНТ, които ние искахме да паднат. ГЕРБ се пребори и турските имена на местностите да останат – ние бяхме ПРОТИВ. ГЕРБ се пребори АЕЦ „Белене“ да не се строи, с което губим милиарди и милиарди. ГЕРБ се пребори българският бизнес да бъде унищожен и да продължава да бъде колонизиран. И когато казвах три години по ред на Бойко Борисов – спри концесията за злато, спри ЕРП-тата, изгони ги. Спри тази колонизация, той си пушеше пурата и вика: „От Брюксел ще ми се скарат”. Ами като си такъв слуга, иди да носиш куфарите на Барозу и на Меркел, но не се кандидатирай за министър-председател. Това ще му кажа на Бойко Борисов.

За Сергей Станишев вече казах. Тази партия се прави на лява и социалистическа, а всъщност е дясна и компрадорска. Ще поясня, това е една чуждица – компрадорска партия означава тази, която обслужва висшата олигархия, тези, които печелят на гърба на народа. Партията БСП зае позиция за санкции. „ЗА” подчертавам, за санкции срещу Русия. Партията БСП поддържа плоския данък, който обслужва големите корпорации, но не и малкия човек. Партията БСП продължава да води политика на колонизация, с което допусна България да бъде завладяна от големи, чужди, западни компании и ние да бъдем изцеждани, изцеждани, ей така – капка по капка и ден след ден и месец след месец. Партията БСП не защитава малкия човек, пенсионера, човекът без защита, който има нужда от закрила от политиката. Партията БСП предаде собствените си избиратели и сега излиза и казва, че ще се бори за доходи в Евросъюза. Лъжа и измама, в комисиите в парламента бесепарите, както и гербаджиите, както и депесарите гласуваха ПРОТИВ моето предложение за по-висока минимална заплата и пенсия. Гласуваха ПРОТИВ и това ясно се вижда в архивите на Народното събрание.

Така че, ако обичат бесепари, депесари и гербаджии, да не лъжат народа, че те се борят за доходи, защото в това Народно събрание за доходи се бори само и единствено АТАКА!

Братя и сестри, ще ви кажа няколко думи и за третата по големина партия в парламента ДПС. Щеше ли тя да бъде трета партия в парламента, ако не бяха националните предатели, разпространителите на гей-порно и подлогите на турския консул в Бургас – скатаджиите. Не! АТАКА щеше да бъде трета сила и щеше да диктува какво да се прави и какво правителство да има. Тези, които са виновни, че ДПС сега е във властта се казват НФСБ, подпомогнати от Бойко. Затова ги наричам Национален фронт за спасение на Бойко. Те, финансирани, подкрепени от Борисов, бяха предвидени да влязат в Народното събрание и заедно с другата марионетка РЗС да изпълняват функциите на патерица на ГЕРБ. Това ние не го допуснахме, и това е нашата историческа заслуга. ДПС са трета сила, благодарение на Борисов, НФСБ и РЗС. ДПС са партия, която ние сме казали, че е антиконституционна, тогава когато Ники Бареков надуваше дудука. Тогава, когато тези, които сега когато ми говорят на тема ДПС, не се сещаха, че има такава партия. Първите възгласи „Долу ДПС!“ бяха на АТАКА 2005 г., когато отидохме в Кърджали, и за първи път този град се огласи от ясен призив „Долу ДПС!“

Кой е виновен, че ДПС е във властта. Нека тези, които гласуват да си помислят ясно – ако се повишат гласовете за АТАКА, ако ние имаме не 23-ма, ако имаме 123-ма депутати, няма да чуете за ДПС. Няма да съществува ДПС, няма да съществуват протурска, проислямска и всякакви други партии – няма да съществуват, няма да има тези олигарси, които сега ви изцеждат последната капка кръв, няма да има днешната колонизация с ЕРП-та, със златните концесии и всичко друго, което изпомпва България. Няма да го има, когато АТАКА е на власт.

Защо спират АТАКА да е на власт? Ами защото знаят, че това ще се случи. Защо ме очернят мен? Защото ги е страх. Защо дават мило и драго, и всички медии са техни и ме плюят и ме очернят, за да се дръпнат хората, да не гласуват. Защото знаят, че аз ще го направя, защото не съм Яне, Мане, Валери, Ники дудука и т.н. Аз се казвам Волен Сидеров и съм отстоявал своите идеи, понасял съм удари, от които те не биха могли да преживеят и два дни. Те щяха да се самообесят, щяха да се удавят, щяха да се побъркат, ако бяха преживели това, което аз съм преживял. Това го знаят много добре и в американското, и в турското, и в израелското посолство, и по-нататък. Затова те сега натискат, затова ми организираха постановки на Варненското летище, на магистрала „Тракия“ и къде ли не, само и само аз да бъда мачкан. Но това няма да ме спре, това няма да ме уплаши. Те и това го знаят.

Така че, братя и сестри, стягайте се, дайте да се вземем в ръце, да бъдем единни, да съединим енергията си, защото ни чака много важна битка, тя е битката за Европа, но тя е битката за България. Европа е на кръстопът. Европа трябва да реши – дали да бъде европейска Европа или да бъде подлога на американските масонско-талмудически кръгове. Европа трябва да реши дали да се върне към своята същност и да бъде силна, да бъде единна, да бъде идентична, да се опре на християнските ценности, или да се отдаде на масонстващите богоборци. Това е много важна битка и тя е битка не само за нашите пари, имоти, бъдеще. Тя е битка и за нашите души. Който го разбира, го разбира, който има уши го чува, който има очи го вижда. Аз съм сигурен, че на тези избори АТАКА ще бъде приятната изненада за нас, и неприятната изненада за европейските богоборци.

Дай Боже, амин! АТАКА! Да живее България!

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 50  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2022 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.