ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

АТАКА закри кампанията си с грандиозен концерт в зала 1 на НДК

Партия АТАКА закри предизборната си кампания с грандиозен концерт на легендарната рок група „ЛЮБЭ”. Любимите музиканти на Путин дойдоха в България, за да изпълнят световноизвестните си хитове по покана на лидера на АТАКА Волен Сидеров.

Зала №1 на НДК се оказа тясна за желаещите да присъстват на музикалния празник, който започна в 19 часа на 22 май. Десетки хиляди изпълниха пространството около Двореца на културата, за да го наблюдават на видеостена. С минута мълчание атакистите почетоха жертвите на киевската хунта.

Тържествената вечер бе открита от народния певец Илия Луков. Той вдигна на крака публиката и се извиха кръшни български хора, които поведе лидера на АТАКА Волен Сидеров. След това на сцената излезе руската поп звезда, поет и композитор Олег Газманов, който направи истинско грандиозно шоу.

Любе изпълниха вечните си хитове, „Комбат”, „Давай за” и др., а екзалтираната публика не спираше да пее с тях.

Изненадата на вечерта беше необявеното присъствие на легендата на руската музика и депутат от държавната Дума Йосиф Кобзон. Той изпълни няколко български песни, на които цялата публика се изправи на крака. Кобзон благодари сърдечно на Волен Сидеров за позицията на партия АТАКА за Русия в светлината на Украинската криза и пожела на АТАКА победа на изборите тази неделя.  

Националист №1 благодари на хилядите присъстващи и на изпълнителите. Той заяви, че за разлика от своя корумпиран елит, цяла България е против всякакви войни с Русия – визови, търговски, студени или горещи. Българският народ помни, че НЕ ЕС ни освободи от Турско робство, а братска Русия!

През целия концерт препълнената зала бурно аплодираше изпълнителите и скандираше „Волен, Волен“ и „АТАКА победа!“. Сидеров се ръкува с привържениците на партията и раздаде десетки автографи. От сцената бяха изказани благодарности към руския посланик в България. 

В края на спектакъла лидерът на националистите и цялата парламентарна група на АТАКА се качиха на сцената. Сидеров и Йосиф Кобзон изпълниха заедно „Една българска роза“ и „Моя страна, моя България”.

АТАКА – победа! С №20 в интегралната бюлетина на 25 май!

Още снимки от грандиозния концерт очаквайте по-късно

Хиляди присъстваха на закриването на кампанията на АТАКА

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 30  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2022 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.