ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Първо искам да благодаря на българите, които разбиха сценария на тези избори. Предвидено беше ГЕРБ да има пълен комфорт, подпрян от послушни парламентарни групи, а АТАКА да не влезе в парламента, за да не смущава идилията. На гробокопачите на АТАКА предавам здрав и неодялан привет от нашите избиратели и им припомням българската народна поговорка: „Който копае гроб другиму сам пада в него.”
Сещам се един друг народен виц. Питали Радио Ереван кои са повече от китайците? Мераклиите- отговорило вездесъщото радио.
Тези три седмици видяхме толкова много мераклии за власт, че веднага възниква въпросът- а могат ли?
Когато искаш, трябва да можеш. Ако един мъж страда от еректилна дисфункция, и най-красивата жена не може да му помогне. Остава само желанието. Ако политически лидер и партия страдат от програмна дисфункция, ако нямат смелост за правилна пробългарска и пронародна политика, и най-любезните преговори, както и най-услужливите медии не могат да им помогнат.
Днес в 43-тото народно събрание има 49 партии освен АТАКА. Аз категорично се съмнявам в моженето на тези 49 партии, които през последните две десетдневки заляха като крайморски порой публичното пространство. Чухме добре звучащи думи за национално съгласие и отговорност. В същото време помним добре, че всичките тези партии под една или друга форма вече са били във властта – държавна и общинска, а някои са я владели изцяло. Защо не приложиха принципите на национално съгласие и отговорност досега? Защо не подобриха живота на българския народ, а го влошиха?
Този въпрос ще се стоварва като вода от скъсан бент върху вас през следващите седмици и месеци на това събрание. Ще връща към суровата реалност всички реещи се в утопията и спекулацията политически хвърчила. Това е нашата мисия вече десет години, така ще бъде и занапред.
Битката на АТАКА е последователна и неотклонна. Интересът на унижените и оскърбени българи е наша болка и грижа. Била е и пак ще бъде в това събрание. Вече внесохме 43 законопроекта в деловодството. Чакаме високоотговорните и национално-съгласни политици, както те се афишират, от останалите партии да ги подкрепят. Става дума за повишаване на доходи, за изгонване на ЕРП-монополите, за връщане на българското злато в български ръце, за понижаване цената на тока, за индустриализация на България, за съживяване на големите и полезни за България енергийни проекти и за повече народна, а не олигархична политика.
На посланиците на страните-членки на ЕС искам да кажа ясно: Предайте на своите лидери да прекратят незабавно идиотските санкции срещу Русия, защото така самоубиват своите собствени държави. Съвсем скоро вашите народи ще ви поставят това искане и така ще го поставят, че сегашните ви лидери, които са се превърнали в пионки на САЩ, ще бъдат свалени от власт и сменени с истински патриоти на своите нации.
Крайно време е ръководствата на всички държави в Европа да престанат със своята унизителна сервилна политика към САЩ, да спрат да реализират болните амбиции на Вашингтон, защото ще запалят война.
Достойните народи на държавите в Европа искат и заслужават достойни лидери и достойна политика. Сегашният ЕС не им я дава. Той трябва да бъде разтурен и да се формира отново на истински демократични принципи и на истински суверенитет. Иначе вървим на зле.
Предайте също на вашите лидери, че ние, българите, не искаме да ни тикате във вражда и война с нашата Освободителка от турско робство – Русия. В две световни войни ни натикахте с вашите интриги и двата пъти завършиха с национални катастрофи за България. Трети път няма да позволим.
Това е нашето виждане и ще го отстояваме, както знаем и можем. А ние можем. Не сме поредната безлична и безпринципна коалиция. Ние сме АТАКА.
Ще вършим своята народополезна работа и в това събрание. През това време ще видим как изтичат в канализацията на историята всевъзможни коалиции и коалицийки, на които няма да запомним и името. Видяхме много такива през тези две петилетки, ще видим още.
А АТАКА ще стои пак като скала над мътната река. Като последната крепост на българския народ.
И няма да падне, защото тогава пада България. А Бог няма да позволи това. Да бъде Божията благословия над родината ни България!

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 46  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2022 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.