ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви в обзорното предаване “Годината” по Дарик радио, че има подкрепата и добрата оценка на руските колеги, че прави много за сътрудничеството с Русия. Сидеров е в Москва и провежда срещи както в Държавната дума, така и в Горната камера на парламента на Руската федерация със заместник-председателя г-н Умаханов. На срещата лидерът на АТАКА е изразил позиция, че българите нямат желание да воюват с Русия, напротив искат да си сътрудничат и мнението на българите е различно от мнението на управляващите, които изпълняват чужди нареждания.
Той беше категоричен, че все още има вариант да се строи “Южен поток” и ако бъде натоварен от българското правителство да преговаря с руската страна може да даде пълноценни отговори за проекта “Южен поток”.
Сидеров беше категоричен, че информацията, че Меркел дава рамо на проекта, са манипулация от страна на Брюксел, защото точно Брюксел налага санкции на Русия под давлението на САЩ.
Лидерът на националистите заяви, че АТАКА настоява за държавни пенсионни фондове с индивидуални партиди, които да са гарантирани с ДЦК и се обяви против поправките на ГЕРБ. “Тези поправки, предложени от ГЕРБ, са подкрепени от ДПС, видяхме как четворната коалиция има вече пети крак – ДПС, нещо, което го говоря от много време. Не съм съгласен с тези поправки, защото те не са добре направени.”, коментира още той. Сидеров беше категоричен, че имаме нужда от пенсионна реформа, в която държавата да застане с държавен пенсионен фонд, защото частните фондове са рискови играчи. Частните да останат, но там хората да си внасят на доброволен принцип осигуровки.
Сидеров коментира, че през 2014г в България е бил извършен преврат и е бил осъществен един софийски майдан по подобие на майдана в Киев, чрез който е свалено законно избраното правителство на България и е разтурен законно избрания парламент. Превратът е осъществен с помощта на проамерикански НПО-та, като целта е била да се върнат отново на власт предишните управляващи, които са послушни и изпълняват колониални нареждания. Той призова хората да се осъзнаят, защото в момента нямаме реална демокрация, както нямаме и изборен процес, защото той е превърнат в бизнес, търговия с гласове.
Сидеров беше категоричен, че през 2014г е поставено началото на дирижираното отвън управление. Той го определи като началото на края на демокрацията и задълбочаване на колониалното робство. “Беше сложено началото на края на демокрацията у нас. Беше сложено началото на безкръвни преврати под диригентската палка на американския посланик и началото на едно много сериозно задълбочаване на колониалното робство”, добави националистът.
Лидерът на АТАКА прогнозира, че 2015г. ще бъде драматична, ще има геополитически събития, които ще променят Европа. Сидеров заяви, че имаме нужда от проевропейска политика, а не Европа да бъде марионетка на САЩ. Той призова в 2015г обществото да се замисли как да управлява само себе си, а не да бъде дирижирано от НПО-та и няколко медии. “Ако това не стане, не знам дали България ще остане цяла като държава следващите години”, добави още той.
Лидерът на националистите определи камъкът, хвърлен от протестърите, който удари и разби главата на депутата от АТАКА Кристиян Димитров, като символ на 2014г. “Това е камъкът, който на красивите и интелигентни протестиращи хвърлиха и го раниха, можеха ида го убият. Това е предметът на 2014г. С този предмет се прави политика в България днес”, завърши националистът.

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 24  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2022 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.