ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Сидеров заяви, че сумата ще се използва за военни цели и България ще бъде вкарана във война, а българинът няма да види нищо от тях. Лидерът на АТАКА се обърна към народа да се събуди и да протестира.

„Да покажем, че искаме да излезем на улицата и да махнем от властта всички партии, които досега се сменяха и правиха едно и също нещо – колониализъм и робство. Няма никаква разлика между тях“, каза още Сидеров.

Той направи забележка, че не е чул от министрите и Борисов нито дума за това как ще се подобри животът на българите и как ще се вдигнат доходите на хората.и пенсиите. „Значи 27 млрд. лв. можете да намерите, а 50 млн. лв. за надбавки не можете. Това е цинизъм, игра със живота и смъртта на българина. На тази игра трябва да се сложи край. Трябва да покажем ясно, че не сме примирени“, добави той.

„Не искаме този кабинет Борисов-Костов/Кунева-Ердоган/Корман-Симеонов-Каракачанов-Първанов или накратко кабинета „Марси Рийс“, защото тя го нареди“, заяви Сидеров.

Той настоя да разбере какво ще заложи България и какво ще ни вземат, ако не върнем дълга. Той беше категоричен, че кабинетът „Борисов 2“ ни тика в гръцки вариант, за да могат да продадат и малкото, което е останало у нас – БДЖ, АЕЦ „Козлодуй“ и да станем още по-големи роби. „Това означава, че заемът е наложен отвън“, добави Сидеров и напомни, че искат да ни направят фронтовата линия във войната срещу Русия.

Сидеров припомни, че това, което се случва сега, се е случило през 1914 г., когато България взема 500 млн. златни франка, за да ни завържат за политиката на Германия и да се бием рамо до рамо с турската армия срещу Русия.

„Това сега се опитват да направят, пак по същия начин, с такъв мръсен заем. Пак да ни вкарат в това, което наричат евроатлантически избор. Не, ние не сме направили такъв избор, никой не ни е питал и искаме българският народ да се произнесе дали иска да продължава да членува в агресивния блок НАТО, който 1999 г. бомбардира Сърбия, бомбардира православни храмове и училища. Затова ще предизвикаме референдум“, обяви Сидеров. По думите му когато в Закона за референдумите отпадне текстът, в който се казва, че народът не може да се произнася по международни договори, АТАКА ще направи подписка дали искаме да сме в НАТО.

„Това е нашата задача, нашата кауза. Ние изпълняваме нашия граждански патриотичен български дълг. За другите дълг означава милиарди, които да раздават под масата, за нас атакистите означава да спазваме националните интереси и да показваме накъде трябва да върви България“, завърши Сидеров.

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 46  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2022 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.