ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Ние акцентираме върху две точки, като едната е предоговаряне на европейските регламенти към договора ни с ЕС, каза още той

Водач на евролистата на АТАКА за предстоящите избори е Георги Димов. Той е 37-годишен и е изцяло ориентиран в идеологията на патриотичната партия.

Пред агенция БЛИЦ той представи себе си и точките, за които ще се бори в европарламента. Вижте какво каза Димов:

- Г-н Димов, бихте ли се представили с няколко думи. 

- Доктор по история съм. В момента работя в БАН като главен асистент. Имам редица публикации в българския и международния печат на теми в сферата на геополитиката, икономическата история, изкуството, историята, археологията. Бил съм член в Национално Движение Русофили, бил съм в ръководството като секретар по младежката дейност. През годините съм добил голям опит в сферата на хуманитаристиката, историческото познание, геополитиката, геоикономиката и особено по контактите с Изтока.

- На какви точки ще заложите? 

- Ние акцентираме върху две точки. Едната е предоговаряне на европейските регламенти към договора ни с ЕС. Може да се нарече анекс, но по-правилно е да го наречем „регламенти“. Те са свързани с квотите, които убиват българската икономика, субсидиите, които трябва да се изравнят за всички фермери и производители на селско стопанство в ЕС и също така да има прозрачност при усвояването на еврофондовете – да няма порочност и затворени кръгове, тази практика, която наблюдаваме последните месеци в България. Да няма тази материална страна, която вкарва в една перверзност и морална грехота, както политическата класа, така и отделни неправителствени организации. Това нещо се отразява пряко върху физическия и духовния живот на хората.  Другият важен акцент за нас е отмяната на санкциите срещу Русия. Пазарът е важен от години за България. България е мост между Изтока и Запада, между Русия и ЕС. Така че страната ни трябва да подобри своя геополитически ресурс и да повиши своя доход и да не воюва и заплашва Русия с кухи заклинания. Трябва да поддържаме мира между България и Русия.

- Какви са шансовете и очакванията Ви за евровота?

- Нашите очаквания са да активизираме будните българи, които искат ново възраждане и милеят за родината си – всички патриоти, които искат да се борят за бъдещето на България.

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 74  гости и няма потребители и в сайта

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com