ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

ДПС с 10% по-малко от Патриотите! Досегашният балансьор е изтласкан в ъгъла от Сидеров, Симеонов и Каракачанов

Четири политически формации попадат със сигурност в 44-тото Народно събрание. Близки са резултатите между първите три – по-малко от процент е разликата между ГЕРБ и БСП (19,1 и 18,3 %), а Обединените патриоти биха взели 14,4% от всички гласоподаватели, решили за кого ще гласуват към момента на провеждане на изследването. Много след Патриотите се нарежда ДПС с резултат 5,1%, ако изборите за народни представители бяха днес.

Това сочат данните от социологическо проучване на „Барометър България“, проведено в периода 6-10 март 2017 г. Анкетата е направена по телефона, сред 1012 българи с избирателни права. Проучването е реализирано със собствени средства.

Ако изборите бяха днес, ГЕРБ биха взели 19,1%, БСП – 18,3%, Обединени патриоти – 14,4%, ДПС – 5,1%.

Партия ВОЛЯ е с 3,9%, а Реформаторският блок  – 3,5%, което означава, че остават под 4-процентовия праг за влизане в парламента. 2,6% събират останалите формации, регистрирани за участие на изборите на 26 март, като това ги лишава от представяне в 44-тото Народно събрание.

Над 60% от анкетираните посочват, че ще гласуват на изборите със сигурност.

Малко над 15 % от българските избиратели – 1 млн. граждани, декларират, че ще вземат решение в последния момент дали ще гласуват и кого ще подкрепят. Близо 1/2 от тях посочват, че симпатизират на Обединените патриоти, а останалите се разпределят по равно между БСП, ГЕРБ и квадратчето „Не подкрепям никого“.

Твърдо заявилите, че няма да отидат до избирателните урни, са 18%.

АНКЕТИ

Смятате ли, че програмата на АТАКА ще извади България от кризата?

Кой е тук ?

В момента има 92  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2021 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.